Krbový ventilátor Iso 9596, čierny

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny - popis produktu

Mechanický ventilátor na kachle. Vytvára cirkuláciu teplého vzduchu od ohriatych kachlí alebo krbu. K činnosti využíva rozdiel teplôt.bimetalická pások vo vetráku reaguje na teplotu a spúšťa ventilátor, ktorý tak začína pracovať. Nie sú potrebné žiadne batérie ani žiadny ďalší zdroj napájania.Na použitie pri voľne stojacich krbov a kachlí. Pracuje v rozmedzí teplôt 60 ° C do 345 ° C. Čím vyššia teplota, tým rýchlejšie sa lopatky otáčajú.Aby sa dosiahlo maximálny výkon, položte vetrák na hornej platňu kachlí u zadného okraja, blízko komína.Základňa a vrtule ventilátora sú zhotovené z hliníka. Jedinečné anodizované vrtule sú nehrdzavejúcej a poskytujú dokonalú cirkuláciu tepla.Vlastnosti:zlepšuje cirkuláciu vzduchu- znižuje spotrebu otopu- na voľne stojace krby a kachle- materiál hliník- bimetalický pásik- anodizované nehrdzavejúcej vrtuľa- pracovný rozsah 60 ° C - 345 ° C- mechanické (nepotrebuje napájanie)- zvláštny držiak na prenášanie horúceho vetrákuŠpecifikácia:Materiál: hliníkPracovný rozsah: 60 ° C - 345 ° CRozmery (dĺžka / šírka / výška): 10,5 / 7,5 / 24 cmHmotnosť ventilátora: 0,63 kgUpozornenie: používanie ventilátora pri teplote cez 345 ° C môže viesť k poškodeniu prístroja, na čo sa záruka nevzťahuje. Odporúča sa používať teplomer kontrolujúci teplotu kachlí. Vetrák by mal byť pri používaní mimo dosahu detí. Keď chcete ventilátor preniesť, použite na to určenou rukoväť - držiak.00009596

Produkt Krbový ventilátor Iso 9596, čierny patrí do skupiny produktov Krbové kachle, patrí značke ISOTRA, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny - parametre produktu

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny - história ceny a dostupnosti

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Krbový ventilátor Iso 9596, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?