Ventilátor Espa Hurricane 001, biely

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely - popis produktu

Štýlový dizajn umožňuje ľahké použitie v kancelárii aj v domácnosti. Károvaný kryt, ktorý prešiel 'testom detských prstov' - záruka bezpečnosti malých detí. Nechajte tichý vietor ochladiť vašu kanceláriu i domov! Ovládací panel na prednej strane umožňuje zvoliť si jednu z troch rýchlostí prúdenia vzduchu.Parametre:Výkon: 50 WattovVýkon: 220-230 V / 50 Hz3 rýchlostiMaximálna výška: 130 cmŠírka: 50 cmPriemer čepele: 40 cmDĺžka napájacieho kábla: 1,5 mPozičné svetlo indikujúce umiestnenie zariadenia v tmavej miestnostiProtišmykové nožičkyAutomatické horizontálne otáčanie pod uhlom 90 ° s vypnutímNastavenie uhla sklonuPredná a zadná ochranná mriežkaOchrana proti prehriatiuTrieda ochrany pred úrazom elektrickým prúdom: ⅡEHF001WW/84145100

Produkt Ventilátor Espa Hurricane 001, biely patrí do skupiny produktov Zvlhčovače vzduchu od značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čističky vzduchu, vyrába ho značka Esperanza, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely - parametre produktu

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely - história ceny a dostupnosti

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Ventilátor Espa Hurricane 001, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?