USB ventilátor Espa Yugo 149, biely

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely - popis produktu

Tichý, efektívny a prenosný chladiaci ventilátor napájaný z USB. Môže byť pripojený k počítaču vybavenému USB konektorom, k USB nabíjačke alebo powerbanke. Kovové časti ventilátora zaručujú vysokú životnosť a odolnosť proti poškodeniu. Má zabudovaný prepínač, takže ho nemusíte zakaždým zapnúť a vypnúť z USB portu. Nastavením uhla sklonu si ho môžete nastaviť optimálne podľa svojich potrieb. Stabilná základňa je vybavená gumovými podložkami tlmiacimi vibrácie.Parametre:Priemer čepele: 14 cmŠírka: 19,6 cm, maximálna výška: 20 cm, minimálna hĺbka: 9,6 cmDĺžka kábla: 0,85 mNapájanie: 5V / 0,5A (céziový USB konektor)Príkon: 2,5WVyžaduje USB konektoryEA149W/84145100

Tento produkt nájdete v skupine Zvlhčovače vzduchu od značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt USB ventilátor Espa Yugo 149, biely patrí do skupiny produktov Čističky vzduchu, vyrába ho značka Esperanza, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii USB ventilátory, je v ponuke značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely - parametre produktu

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely - história ceny a dostupnosti

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely - ďalšie zaujímavé produkty

USB ventilátor Espa Yugo 149, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?