Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 72 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik - popis produktu

Predstavujeme Vám veľký cestovný a turistický batoh v sivej variante s hnedými detailmi pre mužov aj ženy. Celková kvalita materiálu je zaručená, bol navrhnutý pre každodenné použitie. Kapacita tohto prvotriedneho batohu je 23 litrov. Jedná sa o úplne bezkonkurenčný batoh a môže byť použitý aj na cesty do práce. Vnútri hlavného vrecka, ktoré je zabezpečené chlopňou s dvoma klasickými klipsami na nastaviteľných remienkoch a sťahovacou šnúrkou, je navyše vystužené vrecko pre notebook (40 x 30 cm), ten možno ukotviť pásom so suchým zipsom. Batoh je mäkký s pevnejším a vystuženým dnom vrátane zadnej strany a popruhov. Ďalšími vreckami, ktoré sú k dispozícii, sú vrecká na prednej strane a zvislá kapsa na strane zadnej, všetky sú na zips. ✅Veľmi praktickou vychytávkou je fixačný systém popruhov, ktorý umožní prebytok z popruhov zmotať a prichytiť pásikmi so suchým zipsom, viď. foto. Na cestovanie či výlety Vám jednoducho nesmie chýbať značka Enrico Benetti ! Novinka. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: textil, syntetika Kovanie: chróm Rozmery: 43 x 48 x 17 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 11 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 46162

Tento produkt nájdete v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je vhodný male.

Produkt Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik patrí do skupiny produktov Cestovná batožina, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske batohy, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik - parametre produktu

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik - história ceny a dostupnosti

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik - ďalšie zaujímavé produkty

Veľký pánsky batoh sivý - Enrico Benetti Kambik - ako nakúpiť najvýhodnejšie?