UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá - popis produktu

Spodné prádlo Fusyon je určené pre vonkajšie aktivity pri stredne vysokých až nízkych teplotách. Prirodzené, jemné a hrejivé: Funkčné nohavice Fusyon vyrobené z vysoko kvalitnej merino vlny sú obzvlášť jemné na pokožku a sú ideálnym spoločníkom pre každý zimný deň. Či už chcete tráviť čas športom alebo v pohodlí - vďaka materiálu s technológiou Heatmemory zaisťujú nohavice účinnú tepelnú izoláciu - aj po skončení aktivity. UYN® kombinuje prémiovú vlnu s inovatívnym dizajnom. Technológia Durafit: Spracovanie a materiál sú navrhnuté pre vysokú odolnosť a tepelnú izoláciu na exponovaných a vysoko namáhaných kolenách. Coolvent, trojrozmerná tkaninová štruktúra, zaručuje tiež vysokú úroveň priedušnosti. TECHNOLÓGIA: FEELINES, HEATMEMORY, DRYLIGHT, COOLVENT, BENEFIT: regulácia vlhkosti, vhodné pod lyžiarsky odev, odvádza pot, funkčný materiál na zimu, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: priedušné, termoregulačné, rýchloschnúce, komfortné, hypoalergénne, izolačné, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: -25°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +5°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: vtkané logo, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, MATERIÁL: DUAFIL, Polyamid, Polypropylén, MERINO vlna, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Spodné prádlo od značky UYN, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebné prevedenie je ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý male.

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá - parametre produktu

Farbačierna/šedá
Veľkosťčierna/šedá
Určeniemale
KategóriaSpodné prádlo
ZnačkaUYN
VeľkosťS/M
FarbaČIERNA, šedá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá - história ceny a dostupnosti

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá - ďalšie zaujímavé produkty

UYN Cyklistické spodky - FUSYON MERINO - čierna/šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?