UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON  - šedá/žltá

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON - šedá/žltá

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON  - šedá/žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON - šedá/žltá - popis produktu

Spodné prádlo Evolutyon je určené pre intenzívne aktivity pri stredne vysokých teplotách. Priedušné, ergonomické, pohodlné: To sú kľúčové vlastnosti trička Evolutyon vyrobeného z materiálu Natex, 100% organického nylonového vlákna pre optimálnu termoreguláciu. Technológia Coolvent umožňuje konštantné prúdenie vzduchu vďaka kanálikom prechádzajúcim cez vnútorný povrch. Týmto spôsobom tričko absorbuje pot a ochladzuje nositeľa počas pohybu. Vďaka svojmu inovatívnemu strihu na pažiach a ramenách - Hypermotion - vyrobenému z jedného kusu látky bez švov - zaručuje športovcom tiež maximálnu slobodu pohybu a podporuje správne držanie tela. Tričko je ideálne na intenzívne aktivity, pri ktorých sa potíte, najmä na jeseň alebo v teplejších zimných dňoch. TECHNOLÓGIA: HYPERMOTION, FEELINES, HEATMEMORY, DRYLIGHT, COOLVENT, BENEFIT: bez švov, regulácia vlhkosti, vhodné pod lyžiarsky odev, odvádza pot, funkčný materiál na zimu, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: priedušné, termoregulačné, rýchloschnúce, komfortné, izolačné, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: -10°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +5°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: vtkané logo, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: DUAFIL, NATEX, Polyamid, Polypropylén, Elastan, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Spodné prádlo od značky UYN, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebné prevedenie je šedá, žltá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý male.

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON - šedá/žltá - parametre produktu

Farbašedá/žltá
Veľkosťšedá/žltá
Určeniemale
KategóriaSpodné prádlo
ZnačkaUYN
VeľkosťS/M
Farbašedá, žltá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON - šedá/žltá - história ceny a dostupnosti

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON - šedá/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - EVOLUTYON - šedá/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?