UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna #2745621

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna #2745621

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna #2745621

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna - popis produktu

Spodné prádlo Fusyon je určené pre vonkajšie aktivity pri stredne vysokých až nízkych teplotách. Prirodzené, jemné a hrejivé: Funkčný rolák Fusyon vyrobené z vysoko kvalitnej merino vlny sú obzvlášť jemné na pokožku a sú ideálnym spoločníkom pre každý zimný deň. Či už chcete tráviť čas športom alebo v pohodlí - vďaka materiálu s technológiou Heatmemory zaisťujú nohavice účinnú tepelnú izoláciu - aj po skončení aktivity. UYN® kombinuje prémiovú vlnu s inovatívnym dizajnom. Vďaka svojmu inovatívnemu strihu na pažiach a ramenách - Hypermotion - vyrobenému z jedného kusu látky bez švov - zaručuje športovcom tiež maximálnu slobodu pohybu a podporuje správne držanie tela. Coolvent, trojrozmerná tkaninová štruktúra, zaručuje tiež vysokú úroveň priedušnosti. TECHNOLÓGIA: HYPERMOTION, FEELINES, HEATMEMORY, DRYLIGHT, COOLVENT, BENEFIT: bez švov, regulácia vlhkosti, vhodné pod lyžiarsky odev, ideálne na zimné športy, odvádza pot, funkčný materiál na zimu, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: priedušné, termoregulačné, rýchloschnúce, komfortné, izolačné, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: -25°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +5°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, jar, zima, PREVEDENIE: zvýšený golier, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: DUAFIL, NATEX, Polyamid, Polypropylén, MERINO vlna, Polyester, Elastan, POHLAVIE: pánske

Produkt UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna #2745621 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spodné prádlo od značky UYN, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebné prevedenie je ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je navrhnutý male.

Tento produkt nájdete v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky UYN, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebný variant je ČIERNA, šedá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna #2745621 patrí do skupiny produktov Merino tričká od značky UYN, veľkosť je S/M, farebný variant je ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna - parametre produktu

Farbašedá/čierna
Veľkosťšedá/čierna
Určeniemale
KategóriaSpodné prádlo, Čierne tričká, Merino tričká
ZnačkaUYN
VeľkosťS/M
FarbaČIERNA, šedá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna - história ceny a dostupnosti

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

UYN Cyklistické tričko s dlhým rukávom - FUSYON MERINO - šedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?