Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m - popis produktu

Prilba na bicykel Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu UVEX. Táto cestná prilba na bicykel je určená pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel UVEX má certifikáciu EN 1078. Najvyššiu pevnosť prilby na bicykel zaisťuje technológia double in mold, kedy je vnútorný skelet prilby vstrekovaný priamo na polystyrénovú konštrukciu. Využitím vysokého tlaku a teploty vznikne extrémne pevná a odolná prilba, ktorá sa pýši ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Pre väčšiu bezpečnosť je vybavená reflexnými prvkami, lebo zvlášť na ceste je dôležité, aby ste boli dobre viditeľní. Na redukciu potenia hlavy má prilba 11 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba UVEX má veľkosť S, M a L, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 56 do 56 cm. Kľúčové vlastnosti prilby na bicykel Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m Prilba na bicykel UVEX je istotou na bezpečnú jazdu Je vhodná pre mužov aj ženy Cestná prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Pýši sa certifikáciou EN 1078 Výrobným materiálom konštrukcie je polykarbonát (PC) Pohodlie zaisťuje vnútorné vystuženie Vnútorná vložka: vnútorné vystuženie Na pripevnenie cyklistickej prilby UVEX slúži remienok s prackou Veľkosť: S, M a L Špeciálna smart prilba sa prepojí s mobilným telefónom O dobré odvetrávanie sa stará 11 ventilačných otvorov Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 56–56 cm K prilbe na bicykel patrí aj skvelá výbava Prínosné doplnky cyklo prilby UVEX zvýšia pôžitok z každého výletu. S ohľadom na maximálne pohodlie je vybavená vnútornou výstelkou. Prilba so smart funkciami sa synchronizuje s mobilným telefónom a tým umožňuje aktiváciu ďalších inteligentných vlastností. Súčasťou ďalších noviniek sú aj ventilačné otvory, ktoré zabezpečujú privádzanie studeného vzduchu do prednej časti a zadnými otvormi ho odvedú von. Cyklo prilba UVEX zaujme svojimi kvalitami Výborná konštrukcia cyklo prilby zabezpečuje ochranu hlavy pri páde z bicykla. Preto bol na výrobu konštrukcie zvolený odolný materiál, akým je polykarbonát (PC). Na prichytenie cyklistickej prilby UVEX slúži remienok s prackou. Hmotnosť: 240 g

Produkt Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke UVEX, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m - parametre produktu

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m - história ceny a dostupnosti

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m - ďalšie zaujímavé produkty

Uvex rise cc Tocsen neon yellow-silver m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?