Uvex rise cc aqua-black m

Uvex rise cc aqua-black m

Uvex rise cc aqua-black m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Uvex rise cc aqua-black m - popis produktu

Prilba na bicykel Uvex rise cc aqua-black m:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Pripravili sme si pre vás cyklo prilbu v kvalitnom vyhotovení značky UVEX. Táto cestná prilba je ako pre mužov, tak aj ženy. Prilba na bicykel UVEX je vybavená certifikáciou EN 1078. Na dokonalú pevnosť prilby na bicykel bola použitá technológia double in mold, kedy je vnútorný skelet prilby vstrekovaný priamo na polystyrénovú konštrukciu. Využitím vysokého tlaku a teploty vznikne extrémne pevná a odolná prilba, ktorá je charakteristická ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 11 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba UVEX sa vyrába vo veľkosti S, M a L, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 56 do 56 cm. Hlavné vlastnosti prilby na bicykel Uvex rise cc aqua-black m Prilba na bicykel UVEX je istotou na bezpečnú jazdu Je vhodná pre mužov aj ženy Cestná prilba na bicykel je dôležitou súčasťou výbavy na cesty Je vybavená certifikáciou EN 1078 Na výrobu konštrukcie poslúžil kvalitný materiál, konkrétne polykarbonát (PC) Vnútorné vystuženie zaisťuje dokonalé pohodlie Typ vnútornej vložky: vnútorné vystuženie Na upínanie cyklistickej prilby UVEX slúži remienok s prackou Veľkosť: S, M a L O odvetrávanie sa stará 11 ventilačných otvorov Samozrejmosťou je otočné koliesko na nastavenie veľkosti Cyklo prilba je vhodná na obvod hlavy 56–56 cm Prilba na bicykel má aj extra výbavu Efektívne doplnky cyklo prilby UVEX prinesú do každého výletu pohodu. S ohľadom na úplné pohodlie je vybavená vnútornou výstelkou. Súčasťou výbavy sú aj vetracie otvory, ktoré umožňujú prúdenie studeného vzduchu do prednej časti a zadnou časťou ho vyvádzajú von. K dispozícii je samozrejme otočné koliesko na presnú úpravu veľkosti podľa konkrétneho cyklistu. Cyklo prilba UVEX osloví každého svojimi kvalitami Skvele vypracovaná cyklo prilba ochráni hlavu pred neočakávaným nárazom pri páde z bicykla. Preto na zhotovenie konštrukcie výrobca zvolil odolný materiál, konkrétne polykarbonát (PC). Na zabezpečenie cyklistickej prilby UVEX slúži remienok s prackou. Hmotnosť: 240 g

Produkt Uvex rise cc aqua-black m patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke UVEX, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Uvex rise cc aqua-black m - parametre produktu

Uvex rise cc aqua-black m - história ceny a dostupnosti

Uvex rise cc aqua-black m - ďalšie zaujímavé produkty

Uvex rise cc aqua-black m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?