Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny - popis produktu

Unisex batoh na notebook je praktický doplnok, ktorý doplní každý každodenný outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Uchováva elektronické zariadenia a drobné predmety dennej potreby v bezpečí a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami. Vhodne navrhnuté vrecká s rôznym objemom vám umožnia usporiadať si všetky potrebné veci. Systém nastavenia a ventilácie zabezpečuje nielen maximálne pohodlie pri nosení, ale aj stabilizáciu batoha bez obmedzenia voľnosti pohybu. Mestský batoh na notebook je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Batoh s vreckom na notebook má nastaviteľné ramenné popruhy so štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje ventiláciu. Produkt je vybavený taktickými háčikmi s D-ringom, ktoré sa používajú na pripevnenie malého vybavenia pomocou karabínky a drobného príslušenstva, ako sú okuliare alebo rukavice. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Na prednej strane je menšie a väčšie vrecko so zapínaním na zips, pričom jedno z nich má dvojcestný zips. Okrem toho na prednej strane je vrecko so zapínaním na zips, podšité mäkkým trikotom, v ktorom budú vaše okuliare a mobil v bezpečí. 2 otvorené bočné vrecká. V spodnej časti je vrecko na obuv so zapínaním na zips. Vo vnútri je mäkké vrecko na notebook alebo tablet s veľkosťou do 15,6'. Vo vnútri sú otvorené priehradky na nevyhnutné drobnosti. Zadná časť je podšitá mäkkou štruktúrovanou sieťovinou pre lepšiu ventiláciu. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Batoh na notebook 15,6' - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 31 x 50 cm (šírka x výška) objem: cca. 24 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou taktické háčiky s D-ringom na pripevnenie ďalšieho drobného príslušenstva hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips na prednej strane sú 2 vrecká na zips, z ktorých jedno má dvojcestný zips podšité vrecko na mobilný telefón alebo lyžiarske okuliare 2 otvorené bočné vrecká spodnej časti je vrecko na obuv so zapínaním na zips vnútorná priehradka na notebook alebo tablet otvorené priehradky vo vnútri na jednoduchú organizáciu vecí štruktúrovaná sieťovina na chrbte podporuje ventiláciu ucho na nosenie v ruke hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený unisex.

Produkt Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny patrí do skupiny produktov Batohy na notebooky, patrí značke 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený unisex.

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Notebooky, Mestské batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny - história ceny a dostupnosti

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex mestský batoh na notebook (24 L) - čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?