Mestský batoh (17 L) - olivový

Mestský batoh (17 L) - olivový

Mestský batoh (17 L) - olivový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mestský batoh (17 L) - olivový - popis produktu

Unisex batoh na notebook je praktický doplnok, ktorý doplní každý každodenný outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Uchováva elektronické zariadenia a drobné predmety dennej potreby v bezpečí a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami. Vhodne navrhnuté vrecká s rôznym objemom vám umožnia usporiadať si všetky potrebné veci. Systém nastavenia a ventilácie zabezpečuje nielen maximálne pohodlie pri nosení, ale aj stabilizáciu batohu bez obmedzenia voľnosti pohybu. Mestský batoh na notebook je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Batoh s vreckom na notebook má nastaviteľné ramenné popruhy so štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje ventiláciu. Produkt je vybavený dvoma veľkými priehradkami, z ktorých jedna má dvojcestné zapínanie na zips. Na prednej strane sú 2 vrecká so zapínaním na zips vrátane jedného podšitého mäkkou trikotovou tkaninou na ochranu mobilu. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká zo sieťoviny. Vo vnútri je mäkké vrecko na notebook alebo tablet s veľkosťou do 15,6'. Vo vnútri sú otvorené priehradky na nevyhnutné drobnosti. Zadná časť je podšitá mäkkou štruktúrovanou sieťovinou pre lepšiu ventiláciu. Na zadnej strane je tiež ucho, ktoré umožňuje pripevniť batoh ku kufru. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Laminované dno. Batoh na notebook 15,6' - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 29 x 46 cm (šírka x výška) objem: cca. 17 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou 2 hlavné vrecká, z ktorých jedno je zapínané na dvojcestný zips dve vrecká so zapínaním na zips na prednej strane podšité vrecko na mobilný telefón alebo lyžiarske okuliare 2 otvorené bočné vrecká zo sieťoviny vnútorná priehradka na notebook alebo tablet otvorené priehradky vo vnútri na jednoduchú organizáciu vecí štruktúrovaná sieťovina na chrbte podporuje ventiláciu ucho na nosenie v ruke laminované dno ucho na pripevnenie ku kufru hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Mestský batoh (17 L) - olivový patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky 4F, vo farbe olivovozelená, olivový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je olivovozelená, olivový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený unisex.

Produkt Mestský batoh (17 L) - olivový je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke 4F, farebné prevedenie je olivovozelená, olivový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený unisex.

Mestský batoh (17 L) - olivový - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Olivy, Notebooky, Mestské batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Mestský batoh (17 L) - olivový - história ceny a dostupnosti

Mestský batoh (17 L) - olivový - ďalšie zaujímavé produkty

Mestský batoh (17 L) - olivový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?