Batoh s vreckom na notebook (do 17

Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny

Batoh s vreckom na notebook (do 17

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny - popis produktu

Unisex mestský batoh je praktický doplnok, ktorý doplní každý každodenný outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Uchováva elektronické zariadenia a drobné predmety dennej potreby v bezpečí a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami. Vhodne navrhnuté vrecká s rôznym objemom vám umožnia usporiadať si všetky potrebné veci. Systém nastavenia a ventilácie zabezpečuje nielen maximálne pohodlie pri nosení, ale aj stabilizáciu batohu bez obmedzenia voľnosti pohybu. Mestský batoh na notebook je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Mestský batoh A4 má nastaviteľné popruhy podšité štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje priedušnosť. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Na prednej strane je menšie a väčšie vrecko so zapínaním na zips, pričom jedno z nich má dvojcestný zips. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká zo sieťoviny. Vo vnútri je mäkké vrecko na notebook alebo tablet s veľkosťou do 17'. Vo vnútri sa nachádza aj organizér. Zadná časť je podšitá mäkkou štruktúrovanou sieťovinou pre lepšiu ventiláciu. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Laminované dno. Batoh s vreckom na notebook do 17' - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 28 x 40 cm (šírka x výška) objem: cca. 20 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips na prednej strane sú 2 vrecká na zips, z ktorých jedno má dvojcestný zips 2 otvorené bočné vrecká zo sieťoviny vnútorná priehradka na notebook alebo tablet vnútorný organizér štruktúrovaná sieťovina na chrbte podporuje ventiláciu ucho na nosenie v ruke laminované dno

Tento produkt nájdete v skupine Mestské batohy od značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený unisex.

Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Notebooky, Mestské batohy, Batohy na notebook, Batohy na notebooky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny - história ceny a dostupnosti

Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Batoh s vreckom na notebook (do 17") - čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?