Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna - popis produktu

Mini stolová lampa Eos s červeným perovým tienidlom na čiernom kovovom podstavci Stolová lampa Eos je pútavým zdrojom svetla a módnou dekoráciou v miestnosti. Kombinácia červeného perového tienidla s čiernym kovovým rámom stačí na to, aby vynikla. Po zapnutí svetla tienidlo z približne 600 pravých husacích pier vytvára očarujúci a veľmi útulný svetelný efekt. Štíhly čierny podstavec lampy má tvar fľaše na šampanské a pôsobí ľahko a ľahko sa s ním manipuluje. Podstavec navrhol Anders Klem, ktorého návrhy sa vyznačujú dokonalou rovnováhou medzi umeleckými líniami a výraznou jednoduchosťou. Stolná lampa Eos je moderná a funkčná vďaka portu USB integrovanému v podstavci, ktorý možno použiť na nabíjanie smartfónu alebo tabletu. Ťahový spínač v hornej časti rámu umožňuje priame zapnutie a vypnutie lampy. Dánsky spoluzakladateľ výrobcu svietidiel Umage Søren Ravn Christensen očarí svojím škandinávskym štýlom, ktorý je inšpirovaný prírodnými tónmi a krajinou. Dôraz kladie na modernú expresivitu a udržateľnosť výrobkov, výsledkom čoho sú jedinečné svietidlá, ktoré vytvárajú očarujúcu atmosféru v každej miestnosti - Na čistenie stolnej lampy Eos mini sa odporúča použiť fén - Nepoužíva sa perie zo živých zvierat

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna - parametre produktu

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna - história ceny a dostupnosti

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Stolná lampa UMAGE Eos Mini červená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?