UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz - popis produktu

Mini stolová lampa Eos s bielym tienidlom a mosadzným rámom Táto krásna stolová lampa vytvorí dojem na akomkoľvek mieste v obývačke alebo spálni, a to nielen keď svieti. Štýlový dizajn stolnej lampy Eos mini pochádza od Sørena Ravna Christensena, ozdobný rám od Andersa Klema, ktorý sa inšpiroval tvarom stopky pohára na šampanské. Ideálna lampa na bočný stolík vedľa pohovky alebo na nočný stolík, najmä preto, že táto nádherná stolná lampa má port USB, ktorý je nenápadne integrovaný do podstavca lampy. Pomocou neho môžete pohodlne nabíjať smartfón alebo tablet, a to aj keď je svetlo vypnuté. Tienidlo Eos mini je vyrobené z husieho peria (nie zo živých zvierat), čo dodáva celkovému vzhľadu prirodzený pôvab a vytvára fascinujúci svetelný efekt. Ak chcete čistiť, keď sa práši, jednoducho použite sušič vlasov. Táto stolová lampa je kvalitným výrobkom od spoločnosti UMAGE, dánskeho výrobcu dizajnových produktov založeného v roku 2008, ktorý svoje vysokokvalitné lampy predáva vo viac ako 1 500 obchodoch vo viac ako 50 krajinách.

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz - parametre produktu

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz - história ceny a dostupnosti

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Eos mini stolná lampa biela/mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?