UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz - popis produktu

Stolová lampa Eos mini s tienidlom z hnedého peria a mosadzným stojanom Teplé farby dodávajú zariadeniu Eos mini útulnú auru. Vzhľadom na silný tlmiaci účinok peria k tomu prispieva aj charakter vychádzajúceho svetla. Celoplošné perové lemovanie tienidla je navyše doplnené ľahkým nádychom, ktorý je podporený štíhlou tyčou elegantného rámu. Eos mini navrhol Søren Ravn Christensen, kreatívny šéf dánskeho výrobcu UMAGE. Lampa prispieva k hrejivej a príjemnej atmosfére obývacích izieb a salónov a skvele ladí s modernými a škandinávskymi koncepciami nábytku. Vďaka výstupu USB na nabíjanie, napríklad pre smartfóny, spĺňa Eos mini aj moderné technické požiadavky. - Na čistenie stolnej lampy Eos mini sa odporúča použiť fén. - Nepoužíva sa perie zo živých zvierat.

Produkt UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz - parametre produktu

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz - história ceny a dostupnosti

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Eos mini stolná lampa hnedá/mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?