UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely - popis produktu

Elegantná trojnohá stolná lampa Carmina Mini v škandinávskom štýle Dánsky dizajnér Søren Ravn Christensen (spoluzakladateľ spoločnosti Vita Copenhagen, UMAGE ) vytvoril so UMAGE lampou Carmina Mini očarujúcu kompozíciu moderného, ladného statívu a výrazného štýlového tienidlo na lampu . Inšpirovaný morskými vlnami a dunami dánskeho pobrežia tienidlo na lampu tento precízny a splývavý tienidlo, ktoré vyniká najmä svojim zvláštnym tvarom. Svetlo môže vychádzať v plnej nádhere medzi vlnovitými ventilátormi a v príjemnej atmosfére kúpať miestnosť. Zakrivené línie dáždnika a zdržanlivý vzhľad statívu stelesňujú originalitu škandinávskej krajiny a vnášajú prírodný dekoratívny prvok do moderných a jednoduchých štýlov zariaďovania. Svetelná spoločnosť UMAGE by Vita Copenhagen vytvára svetelné UMAGE, ktoré odrážajú populárny škandinávsky dizajn moderným spôsobom a bodujú solídnym remeselným spracovaním, pričom výrobca prikladá veľkú dôležitosť udržateľnosti svojich výrobkov.

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely - parametre produktu

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely - história ceny a dostupnosti

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Carmina Mini stolná tyrkys/Tripod biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?