UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ - popis produktu

Mini stolová lampa Silvia - moderný dizajn s praktickými detailmi Táto stolová lampa Silvia mini sa skladá z elegantného kovového stolového stojana a tienidla Silvia mini. Tieto dve ušľachtilé súčasti vytvárajú nádhernú stolnú lampu, ktorá vás pozýva na posedenie. Organické trojuholníkové listy tienidla sú nerozbitné a inšpirované prírodou. Vďaka nim dosiahnete neoslňujúce vyžarovanie svetla, ktoré vytvára teplú a útulnú atmosféru. Toto umelecké dielo zvýrazní každý priestor vo vašej domácnosti a upúta pozornosť. Priehľadné okraje udávajú smer a poskytujú uvoľnené okolité svetlo, ktoré je všestranné. Jednoduchá, ale moderná základňa lampy má mosadzný vypínač a skrytý port USB, ktorý funguje aj pri vypnutej lampe. Vďaka tomu je stolná lampa mimoriadne pohodlná, pretože ju môžete rýchlo a jednoducho zapnúť alebo vypnúť a nabíjať mobilný telefón alebo tablet bez toho, aby boli jasne viditeľné. Dánsky výrobca svietidiel UMAGE vždy vychádza z typického škandinávskeho dizajnu svojich dizajnových svietidiel - jednoduchého, prostého a funkčného. V priebehu návrhu sa formuje estetika a moderné detaily. V pozadí je však vždy remeselná zručnosť a tiež ochrana životného prostredia, ktorá je dizajnérom veľmi blízka a prejavuje sa na každom ich kroku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolné lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy moderné, vyrába ho značka Umage, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ - parametre produktu

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ - história ceny a dostupnosti

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE stolná lampa Silvia mini biela/oceľ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?