UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz - popis produktu

Stolová lampa Around The World s tienidlom z fúkaného sklaTienidlo stolovej lampy Around The World je vyrobené z fúkaného skla a má tvar teplovzdušného balóna - inšpirované vesmírom slávneho spisovateľa Julesa Verna. Jeho mliečnobiela farba, tvar a povrchová štruktúra v kombinácii s jednoducho elegantným rámom z ocele z neho robia dokonalý a harmonický doplnok každého interiéru. Svetlo presvitá cez tienidlo bez oslnenia a rovnomerne, pričom samotné tienidlo sa po zapnutí rozvinie v plnej kráse, pretože vtedy sa ešte lepšie prejaví štruktúra skla. Stolná lampa Around The World je produktom renomovaného dánskeho výrobcu UMAGE, dizajn tienidla fúkaného ústami pochádza od Luigiho Vittoria Cittadiniho. Vzhľadom na ručnú výrobu odtieňa sa môžu vyskytnúť mierne odchýlky medzi jednotlivými odtieňmi, čo nie je chyba kvality, ale svedčí to o jedinečnosti každého kusu.

Produkt UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz - parametre produktu

KategóriaLampy, Stoly, Stolové lampy
ZnačkaUmage
E-shopSvetla.sk

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz - história ceny a dostupnosti

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Around The World stolová lampa, santé mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?