Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml - popis produktu

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml Ultrazovukový aromadifuzér s dažďom a ultra-tichým dizajnom je ideálnou voľbou pre vašu spálňu, detskú izbu  alebo pri jóge. Jeho jemný sprej udržuje vzduch vlhký a svieži. S romantickým nočným svetlom so 7 farebnými možnosťami si môžete vybrať tú, ktorá vám najviac vyhovuje. Aromadifuzér sa automaticky vypne po vyparení vody a tak je aj bezpečnou voľbou pre váš domov. Technické informácie Ultrazvukový aromadifuzér s kapacitou 200 ml. Napájanie pomocou USB kábla. Výkon 4,5 W a napätie 5 V.  Produktom je olejový difuzér, vyrobený z materiálu ABS+PP+Vinyl o rozmeroch 150 x 155 mm a váhe 0,50 kg. Doba trvania až 8 hodín s automatickým vypnutím a možnosťou časovača 1H, 3H, 6H/ON. LED svetlo s možnosťou voľby farieb. Dodávané s USB káblom, ovládačom a návodom. Vyrobené v Číne.

Produkt Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml patrí do skupiny produktov Aróma difuzéry, je v ponuke značky Bioruža v ponuke e-shopu Bioruza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Esenciálné oleje, vyrába ho značka Bioruža, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Produkt Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ultrazvukové aróma difuzéry od značky Bioruža, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml - parametre produktu

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml - história ceny a dostupnosti

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje Dážď Bioruža 200ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?