Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828 - popis produktu

Dekoratívny vonný difuzér na esenciálne olejeS olejovým difuzérom vytvoríte vo svojich 4 stenách zážitok z aromatickej vône a zároveň zabezpečíte prirodzené zvlhčovanie vzduchu. Osviežovač vzduchu vytvára jemnú hmlu, ktorá distribuuje vôňu rovnomerne a zdravo po celej miestnosti. Izbový difuzér vôní je navyše vybavený LED osvetlením so 7 farebnými zmenami, takže wellness efekt dopĺňajú éterické oleje s optickými stimulmi, ktoré poskytujú dodatočný relaxačný efekt.Zvlhčovač v drevenom vzhľadePre uvoľnenú atmosféru doma aj v kanceláriiMožno použiť s esenciálnymi olejmi alebo bez nich2v1- Na zvlhčovanie vzduchu a aromaterapiuLED osvetlenie so 7 zmenami fariebTichý prevádzkový režim nie je rušivýDekoratívny vzhľad dreva ako pútačBezpečný stojan vďaka pogumovanej spodnej stranerozsah doručenia1x izbový zvlhčovač vo zvolenej farbe1x USB kábelbez dekoráciePrehľad aróma difuzérovVeľkosť V x H: cca 10 x 10 cmKapacita nádržky: cca 150 mlKábel dlhý cca 100 cmVáži cca 160gVyrobené z plastu (ABS), gumyK dispozícii viacero farieb10030828

Tento produkt nájdete v skupine Aróma difuzéry, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828 patrí do skupiny produktov Esenciálné oleje, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zvlhčovače vzduchu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828 - parametre produktu

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828 - história ceny a dostupnosti

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828 - ďalšie zaujímavé produkty

Aróma difuzér so vzhľadom tmavého dreva, RD0828 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?