Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266 - popis produktu

Aroma difuzérový zvlhčovač vzduchu s viacfarebnou LED diódou, ktorá zlepšuje kvalitu vzduchu, pomáha vám lepšie dýchať a zároveň osvetľuje a aromatizuje prostredie požadovanými vôňami (nie je súčasťou balenia). Vďaka svojmu originálnemu, modernému a decentnému dizajnu je tiež ideálny na začlenenie do dekorácie domácnosti, kancelárie atď. Ponúka až 15 režimov svietenia (RGB LED svetlo), keďže má 14 pevných farieb a možnosť nepretržitej viacfarebnej sekvencie, aj keď túto funkciu je možné na želanie aj deaktivovať. Používa sa s vodou a môžu sa pridať arómy alebo esencie. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá, stačí odstrániť veko, naplniť nádržku vodou alebo arómou (0,2-0,3 ml) zriedenou vo vode bez prekročenia rysky maximálnej kapacity, nasadiť veko, pripojiť k napájaniu a nakonfigurovať požadované možnosti postupujte podľa pokynov v priloženom návode. Jeho kapacita je 400 ml, má protišmykové nožičky a časovač a môžete si vybrať z niekoľkých možností (10 s, 2 h, 4 h) alebo časovač deaktivovať. Navyše sa automaticky vypne, keď sa minie voda vo vnútri. Jeho rozsah pôsobenia je približne 12-20 m². Obsahuje napájací adaptér s konektorom typu C.Materiál: PPInovatívny a funkčný dizajn: 3 v 1- Elektrický- Tichý- MultifunkčnýLed svetloZvlhčovačaróma difuzérKapacita: 400mlRGB LED15 režimov svietenia:Pevné osvetlenie (14 farieb)Viacfarebná LED sekvenciaPribližný rozsah: 12-20 m²Časovač: 10s - 2h - 4hAutomatické vypnutieProtišmykové nožičkyPoužívajte s vodou, arómami, esenciami... (nie sú súčasťou balenia)Napájací adaptér: 150 cmTyp zástrčky: CVýkon: 16WFrekvencia (Hz): 2400 HzAC vstup: 100-240 V / 50-60 HzJednosmerný vstup: 24 V / 600 mAPribližné rozmery: Ø 14 x 9 cmV0103266

Tento produkt nájdete v skupine Aróma difuzéry, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266 patrí do skupiny produktov Zvlhčovače vzduchu od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čističky vzduchu, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266 - parametre produktu

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266 - história ceny a dostupnosti

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266 - ďalšie zaujímavé produkty

Aroma difuzérový zvlhčovač s viacfarebnou LED InnovaGoods 3266 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?