Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý - popis produktu

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedýAromatický zvlhčovač vzduchu so skutočne čistým tvarom. Ľahko sa hodí do výzdoby každého štýlu bytu. Ideálne do detskej izby alebo spálne. Pracuje s extrémne nízkou úrovňou hluku a neruší spánok. Vďaka diskrétnemu LED osvetleniu má aj funkciu nočného svetla. Pokojný spánok zaručujú upokojujúce, relaxačné éterické oleje. Dotykom sa zapína a vypína. Automaticky detekuje, keď je nádrž na vodu prázdna, takže ho môžete v noci bezpečne zapnúť. Doplňte ho obľúbenou vôňou, ktorá zlepší vašu náladu a zníži stres. Pridajte kvapku svojho obľúbeného éterického oleja, aby miestnosť získala sviežu a čistú vôňu. Pomáha pri alergiách, nespavosti, prechladnutí a prejavoch chrípky.Parametre:Zabudované LED osvetlenie v premenlivých farbáchZlepšuje kvalitu vzduchu a eliminuje pachy prostrediaObjem: 130 mlAutomatické vypnutie v prípade nedostatku vodyVeľkosť cca 16 x 11 cmĽahko sa čistíFarba: svetlohnedáZvlhčovanie: ánoArómaterapia: ánoMAO holm2590

Produkt Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý patrí do skupiny produktov Aróma difuzéry v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zvlhčovače vzduchu v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čističky vzduchu, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý - parametre produktu

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý - história ceny a dostupnosti

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý - ďalšie zaujímavé produkty

Aróma difuzér MAO2590, svetlohnedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?