Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml #8466937

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml #8466937

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml #8466937

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml - popis produktu

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml Ponorte sa do sveta pokoja a harmónie s dizajnovým ultrazvukovým aromadifuzérom od značky Bioruža. S jeho elegantným dreveným designom a výkonnými funkciami môžete vytvoriť relaxačné a zdravé prostredie doma alebo v práci. S kapacitou 550 ml a ultrazvukovou frekvenciou 2,4 MHz dokáže tento difuzér rovnomerne rozptýliť vaše obľúbené vône do priestoru až o veľkosti 40 m². Objednajte si aromadifuzér a prineste do svojho života vôňu pokoja a pohody. S týmto zariadením získavate nielen aromaterapiu, ale aj elegantný doplnok pre váš domov. Užite si každý okamih s čistým vzduchom a harmonickým prostredím. Technické informácie Ultrazvukový aromadifuzér s kapacitou 550 ml a tichou prevádzkou s hlučnosťou menšou ako 36 dB.  Ovládanie je jednoduché vďaka intuitívnym tlačidlám a možnosti nastavenia dĺžky rozptyľovania pomocou vstavaného časovača. LED svetlo s voľbou farieb pridáva do priestoru príjemnú atmosféru.Tento aromadifuzér je napájaný pomocou adaptéra s napätím AC100-240V, čo znamená, že môžete užívať relaxáciu bez ohľadu na svetovú lokalitu. Okrem samotného difuzéra získate aj AC adaptér a mierku na vodu, aby ste mohli ihneď začať s vytváraním osviežujúceho prostredia. Vyrobené v Číne.

Tento produkt nájdete v skupine Aróma difuzéry, je v ponuke značky Bioruža v ponuke e-shopu Bioruza.sk.

Produkt Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml #8466937 patrí do skupiny produktov Esenciálné oleje, vyrába ho značka Bioruža, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ultrazvukové aróma difuzéry od značky Bioruža, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml - parametre produktu

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml - história ceny a dostupnosti

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ultrazvukový difuzér pre esenciálne oleje bledé drevo so vzormi Bioruža 550ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?