Ultra (6 šošoviek) #56848

Ultra (6 šošoviek) #56848

Ultra (6 šošoviek) #56848

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28,26 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultra (6 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky Ultra (6 šošoviek):Je pre vás ťažké nájsť kontaktné šošovky, ktoré by spĺňali nároky na kvalitu, spoľahlivosť aj vaše pohodlie? Potom vám môžeme odporučiť sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb. Sférické šošovky poskytujú konzistentnú dioptrickú korekciu po celej ploche a sú ideálne na korekciu bežných zrakových chýb. Najnovšie technológie prinášajú nositeľom komfort a sviežosť na celý deň nosenia šošoviek. Tieto mesačné kontaktné sú šošovky určené na nosenie na dobu 30 dní od otvorenia balenia – blistra. Kontaktné šošovky Bausch&Lomb spadajú do radu Ultra. Tento typ nie je určený pre osoby mladšie ako 15 rokov. V balení nájdete 6 očných šošoviek Bausch&Lomb. Kľúčové prednosti kontaktných šošoviek Ultra (6 šošoviek) Sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb poskytujú nielen ostré videnie, ale aj dostatočný komfort počas nosenia Mesačné kontaktné šošovky sú použiteľné na 1 mesiac nosenia Oči budú mať 163DK/t prístup potrebného kyslíka Výrobca na zhotovenie vybral samfilcon A Kontaktné šošovky Bausch&Lomb patria do radu Ultra Určené pre osoby staršie ako 15 rokov Balenie ukrýva 6 očných šošoviek Bausch&Lomb Nosenie kontaktných šošoviek s maximálnym pohodlím Kontaktné šošovky Bausch&Lomb boli navrhnuté a vyrábané s ohľadom na zdravie vašich očí. Priedušné kontaktné šošovky umožňujú očiam dýchať a prispievajú k pohodlnému noseniu. Oči tak získajú 163DK/t prístup potrebného kyslíka. Na ich výrobu bol zvolený kvalitný materiál, ktorým je samfilcon A. Kontaktné očné šošovky Bausch&Lomb zmenia váš pohľad na svet. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 46 %

Produkt Ultra (6 šošoviek) #56848 patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky Bausch&Lomb v ponuke e-shopu Alza.sk.

Ultra (6 šošoviek) - parametre produktu

Ultra (6 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

Ultra (6 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

Ultra (6 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?