Soflens 38 (6 šošoviek) #56702

Soflens 38 (6 šošoviek) #56702

Soflens 38 (6 šošoviek) #56702

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,85 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Soflens 38 (6 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky Soflens 38 (6 šošoviek):Hľadáte kvalitné kontaktné šošovky, ktoré vám poskytnú vynikajúce videnie a zároveň komfort a spoľahlivosť? Osloviť by vás mohli sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb. Sférické šošovky sa hodia pre osoby s bežnými zrakovými chybami, pretože ponúkajú rovnakú dioptrickú korekciu po celej ploche. Nová technológia poskytuje nositeľom kontaktných šošoviek svieže oči počas celého dňa. Tieto mesačné kontaktné šošovky sú určené na nosenie v priebehu 30 dní od otvorenia pôvodného balenia – blistra. Kontaktné šošovky Bausch&Lomb patria do radu SofLens. Na bezpečné používanie tohto typu je vyžadovaný minimálny vek 15 rokov. Balenie obsahuje 6 očných šošoviek Bausch&Lomb. Zásadné prednosti kontaktných šošoviek Soflens 38 (6 šošoviek) Sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb poskytujú nielen ostré videnie, ale aj dostatočný komfort počas nosenia Mesačné kontaktné šošovky poskytnú očiam sviežosť v priebehu celého mesiaca nosenia Oči tak získajú 24DK/t prístup potrebného kyslíka Výrobca na zhotovenie vybral hydrogél Kontaktné šošovky Bausch&Lomb sú súčasťou radu SofLens Veková hranica na ich používanie je stanovená od 15 rokov Balenie zahŕňa 6 očných šošoviek Bausch&Lomb Noste kontaktné šošovky s maximálnym pohodlím Kontaktné šošovky Bausch&Lomb dodržiavajú zdravotné štandardy na zaistenie najlepšej starostlivosti vašim očiam. Priedušnosť kontaktných šošoviek umožňuje prístup kyslíka a zabraňuje únave očí. Očiam je tak umožnený 24DK/t priestupnosť potrebného kyslíka. Na ich výrobu bol vybraný kvalitný materiál, konkrétne hydrogél. Kontaktné očné šošovky Bausch&Lomb vám poskytnú úplne nový uhol pohľadu na svet. Priemer: 14 mm Obsah vody: 39 %

Produkt Soflens 38 (6 šošoviek) #56702 patrí do skupiny produktov Kontaktné šošovky od značky Bausch&Lomb v ponuke e-shopu Alza.sk.

Soflens 38 (6 šošoviek) - parametre produktu

Soflens 38 (6 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

Soflens 38 (6 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

Soflens 38 (6 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?