PureVision 2 (6 šošoviek) #56632

PureVision 2 (6 šošoviek) #56632

PureVision 2 (6 šošoviek) #56632

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,82 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PureVision 2 (6 šošoviek) - popis produktu

Kontaktné šošovky PureVision 2 (6 šošoviek):Potrebujete kvalitné kontaktné šošovky, ktoré ponúkajú perfektné videnie a zároveň maximálne pohodlie a spoľahlivosť? V tom prípade sa vám určite osvedčia sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb. Sférické šošovky ponúkajú rovnakú dioptrickú korekciu po celej svojej ploche a používajú sa v prípade bežných zrakových chýb. S najnovšími technológiami budete mať po celodennom nosení šošoviek pocit sviežich a oddýchnutých očí. Tieto mesačné kontaktné šošovky sú vhodné na nosenie 30 dní od otvorenia blistra. Kontaktné šošovky Bausch&Lomb sú súčasťou radu PureVision2. Tento typ nie je určený pre osoby mladšie ako 15 rokov. V balení budete mať 6 očných šošoviek Bausch&Lomb. Hlavné vlastnosti kontaktných šošoviek PureVision 2 (6 šošoviek) Sférické kontaktné šošovky Bausch&Lomb umožnia ostré videnie a poskytnú dostatočný komfort v nosení Mesačné kontaktné šošovky zaistia svieže oči počas celého mesiaca nosenia Oči dostanú 130DK/t prísun potrebného kyslíka Výrobca na zhotovenie vybral balafilcon A Očné šošovky nemusíte na noc z očí vyberať Kontaktné šošovky Bausch&Lomb patria do radu PureVision2 Ich používanie nie je vhodné pre osoby mladšie ako 15 rokov Balenie ukrýva 6 očných šošoviek Bausch&Lomb Noste kontaktné šošovky s maximálnym pohodlím Kontaktné šošovky Bausch&Lomb sú navrhnuté tak, aby poskytovali najvyššiu možnú úroveň ochrany. Medzi hlavné prednosti patrí nepochybne ich vysoká priedušnosť, vďaka ktorej môžu oči dýchať. Oči tak dostanú 130DK/t prístup potrebného kyslíka. Výrobca na ich zhotovenie vybral balafilcon A. Výrobca deklaruje možnosť nepretržitého nosenia počas celého dňa aj noci. Kontaktné očné šošovky Bausch&Lomb vám umožnia vidieť svet z inej perspektívy. Priemer: 14 mm Obsah vody: 36 %

Produkt PureVision 2 (6 šošoviek) #56632 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kontaktné šošovky od značky Bausch&Lomb v ponuke e-shopu Alza.sk.

PureVision 2 (6 šošoviek) - parametre produktu

PureVision 2 (6 šošoviek) - história ceny a dostupnosti

PureVision 2 (6 šošoviek) - ďalšie zaujímavé produkty

PureVision 2 (6 šošoviek) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?