Trendy čierne pánske pyžamo Opica

Trendy čierne pánske pyžamo Opica

Trendy čierne pánske pyžamo Opica

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trendy čierne pánske pyžamo Opica - popis produktu

Pohodlné pánske pyžamo je zložené z trička s dlhým rukávom a z voľných, dlhých vzorovaných nohavíc. Pyžamo je vyrobené z bavlny. Úplet je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú prírodné materiály. Pyžamo z tohto materiálu je vhodné pre každodenné nosenie. Tričko zdobí zábavný obrázok opice s pivom. Nohavice s gumou a šnúrkou na stiahnutie sú kockované. Materiál: 100 % bavlna Pokyny pre údržbu: - možno prať v práčke pri teplote do 30°- nesušiť v sušičke- žehliť z rubu do 110°- nepoužívať bieliace prostriedky-…

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Trendy čierne pánske pyžamo Opica patrí do skupiny produktov Čierne tričká, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske pyžamá, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Trendy čierne pánske pyžamo Opica - parametre produktu

Farbačierna
Distribuce
VeľkosťL;XL;XXL
KategóriaPánske tričká, Čierne tričká, Pyžamá, Pánske pyžamá
Veľkosť2XL, L, M, XL
FarbaČIERNA
E-shopBuďchlap.sk

Trendy čierne pánske pyžamo Opica - história ceny a dostupnosti

Trendy čierne pánske pyžamo Opica - ďalšie zaujímavé produkty

Trendy čierne pánske pyžamo Opica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?