Trendové čierne tričko S1390

Trendové čierne tričko S1390

Trendové čierne tričko S1390

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trendové čierne tričko S1390 - popis produktu

Tričko s krátkym rukávom je vyrobené z príjemného materiálu. Model disponuje zapínaním na tri gombíky. Tričko je vhodné na každodenné nosenie. Odporúčame ho kombinovať s jeansami z našej ponuky. Materiálové zloženie: 60 % bavlna, 40 % polyester   S M L XL XXL A 70 72 74 76 78 B 51 52 54 56 58 * rozmery v tabuľke sú uvedené v cm

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, Ombre Clothing, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Trendové čierne tričko S1390 patrí do skupiny produktov Čierne tričká, je v ponuke značky Buďchlap, Ombre Clothing, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka Buďchlap, Ombre Clothing, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, L, M, S, XL, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Trendové čierne tričko S1390 - parametre produktu

Farbačierna
PotlačBez potlače
VýstrihOkrúhly
Distribuce
VeľkosťL;M;S;XL;XXL
KategóriaTričká, Pánske tričká, Čierne tričká, Tričká s krátkym rukávom
ZnačkaBuďchlap, Ombre Clothing
Veľkosť2XL, L, M, S, XL
FarbaČIERNA
E-shopBuďchlap.sk

Trendové čierne tričko S1390 - história ceny a dostupnosti

Trendové čierne tričko S1390 - ďalšie zaujímavé produkty

Trendové čierne tričko S1390 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?