Originálna bielo-čierna súprava

Originálna bielo-čierna súprava

Originálna bielo-čierna súprava

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Originálna bielo-čierna súprava - popis produktu

Originálna súprava je vyrobená z mäkkého a príjemného materiálu. Obsahuje tričko s krátkym rukávom a tepláky. Tričko disponuje okrúhlym výstrihom a potlačou, ktorá sa nachádza na boku. Súčasťou moderného trička je vrecko. Tepláky typu jogger sú ukončené lemom. V páse sa nachádza šnúrka, pomocou ktorej je možné regulovať veľkosť. Tepláky majú dve predné vrecká. Jedno vrecko sa nachádza vzadu. Súčasťou sú aj kapsáčové vrecká. Súprava je vhodná na bežné nosenie do mesta. Materiálové zloženie: Tričko: 95 %…

Produkt Originálna bielo-čierna súprava je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, farebný variant je biela, ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Originálna bielo-čierna súprava patrí do skupiny produktov Biele tričká, patrí značke Buďchlap, DStreet vo veľkosti L, M, S, XL, farebný variant je biela, ČIERNA, nájdete ho v e-shope Buďchlap.sk.

Originálna bielo-čierna súprava - parametre produktu

Originálna bielo-čierna súprava - história ceny a dostupnosti

Originálna bielo-čierna súprava - ďalšie zaujímavé produkty

Originálna bielo-čierna súprava - ako nakúpiť najvýhodnejšie?