Čierne tričko s potlačou Number One

Čierne tričko s potlačou Number One

Čierne tričko s potlačou Number One

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierne tričko s potlačou Number One - popis produktu

Tričko s krátkym rukávom je vyrobené z mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. Model disponuje okrúhlym výstrihom a potlačou na prednej strane. Tričko odporúčame na bežné nosenie. Kombinujte s jeansami, prípadne nohavicami z našej ponuky. Materiálové zloženie: 65 % bavlna, 35 % polyester VEĽKOSŤ DĹŽKA (A) ŠÍRKA PRODUKTU (B) M 70 52 L 72 54 XL 74 56 XXL 76 58 * rozmery v tabuľke sú uvedené v cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Čierne tričko s potlačou Number One je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka Buďchlap, DStreet, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, L, M, XL, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Čierne tričko s potlačou Number One - parametre produktu

Farbačierna
PotlačS potlačou
VýstrihOkrúhly
Distribuce
VeľkosťM;XXL
KategóriaTričká, Pánske tričká, Čierne tričká, Tričká s krátkym rukávom
ZnačkaBuďchlap, DStreet
Veľkosť2XL, L, M, XL
FarbaČIERNA
E-shopBuďchlap.sk

Čierne tričko s potlačou Number One - história ceny a dostupnosti

Čierne tričko s potlačou Number One - ďalšie zaujímavé produkty

Čierne tričko s potlačou Number One - ako nakúpiť najvýhodnejšie?