Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá - popis produktu

Závesné svietidlo LED Zrkadlová guľa s reflexným povrchom Toto závesné svietidlo nesie svoju zvláštnosť už vo svojom názve. Mirror Ball znamená zrkadlová guľa a to hovorí takmer za všetko. Vďaka dômyselnému procesu, na ktorom spolupracovali priekopníci nemeckého inžinierstva a výroby s výrobnou spoločnosťou Tom Dixon, vznikla táto extravagantná závesná lampa. Na dosiahnutie dokonalého tvaru sa roztavený plastový polymér vstrekuje do presne vyrobených oceľových nástrojov pomocou technológie vstrekovania, nafúkne sa stlačeným vzduchom a potom sa ochladí. Zrkadlový efekt sa vytvára záverečným procesom vákuovej metalizácie. Ako zdroj svetla je integrovaný moderný, energeticky úsporný modul LED, ktorý svieti atmosférickou teplou bielou farbou svetla. - externe stmievateľné

Produkt Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Tom Dixon, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Tom Dixon, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Tom Dixon, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá - parametre produktu

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá - história ceny a dostupnosti

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá - ďalšie zaujímavé produkty

Tom Dixon Zrkadlová guľa LED závesná lampa Ø 50 cm zlatá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?