Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 - popis produktu

Nádherné, jarné topánky sú vyrobené z prírodnej kože. Majú prúžok zdobený cvokmi, ktorý sa v hornej časti zvršku zapína na sponu. Tieto čižmy majú navyše viazanie, vďaka ktorému si topánky prispôsobíte šírke nohy. V zadnej časti zvršku sa nachádza bootstrap, teda pútko, pomocou ktorého sa topánky ľahko obúvajú alebo vyzúvajú. Topánky majú masívnu podrážku, ktorá chráni pred chladnou zemou. Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Filipczyk, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová, hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Členková obuv od značky Filipczyk, Rouzit vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová, hnedá, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Filipczyk, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je béžová, hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 - parametre produktu

Veľkosť41
Farbahnedá
Vzordvojfarebný
Zapínaniešnurovacie
Vonkajší materiálprírodná semišová koža
Zapínaniepracka / spona
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Zateplenienie
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy5 cm
Typ podpätkuna platforme
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Obuv na platforme, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Šnurovacia obuv, Členkové čižmy
ZnačkaFilipczyk, Rouzit
Veľkosť41
Farbabéžová, hnedá
E-shopRouzit.sk

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 - história ceny a dostupnosti

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedé semišové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 41 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?