Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 - popis produktu

Skvelé, hnedé outdoorové topánky dierkované na platforme topánky sú vyrobené z prírodnej semišovej kože s dôrazom na každý detail. Kožená stielka a pohodlný, plochý podpätok vám zabezpečia pohodlie. Čižmy doplnia mnohé štýly. Majú klasické viazanie. O tento model čižiem by ste mali doplniť svoj šatník, tak už nečakajte a kúpte si ho už teraz! Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, vo farebnej verzii béžová, hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky Rouzit vo veľkosti 40, vo farebnej verzii béžová, hnedá, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, farebný variant je béžová, hnedá v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 - parametre produktu

Veľkosť40
Farbahnedá
Vonkajší materiálprírodná semišová koža
Zapínaniešnurovacie
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzordierkovaný
Zateplenienie
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy3,5 cm
Typ podpätkuna platforme
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Čižmy, Dámske topánky, Členkové topánky, Obuv na platforme, Outdoorová obuv, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaRouzit
Veľkosť40
Farbabéžová, hnedá
E-shopRouzit.sk

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 - história ceny a dostupnosti

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 - ďalšie zaujímavé produkty

Hnedé kožené topánky dierkované na platforme - 40 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?