Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40 - popis produktu

Úžasné, jarnej nálady béžové šnurovacie topánky s výrezmi na platforme sú vyrobené z prírodnej kože. V hornom okraji zvršku majú prúžok zdobený cvokmi, ktorý je zapínaný sponou. Tieto čižmy majú dodatočné viazanie, ktoré vám umožní prispôsobiť šírku topánky. Na zadnej strane zvršku sa nachádza bootstrap alebo pútko, ktoré umožňuje ľahké obutie a vyzutie topánok. Topánky majú pevnú podrážku, ktorá chráni vašu nohu pred studenou zemou. Pri výbere veľkosti sa odporúča riadiť tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Filipczyk, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, vo farebnej verzii béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Produkt Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Členková obuv od značky Filipczyk, Rouzit vo veľkosti 40, vo farebnej verzii béžová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Filipczyk, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, farebný variant je béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40 - parametre produktu

Veľkosť40
Zapínaniešnurovacie
Farbabéžová
Vonkajší materiálprírodná koža
Zapínaniepracka / spona
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzorjednofarebný
Zateplenienie
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy5 cm
Typ podpätkuna platforme
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Obuv na platforme, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Šnurovacia obuv, Členkové čižmy
ZnačkaFilipczyk, Rouzit
Veľkosť40
Farbabéžová
E-shopRouzit.sk

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40 - história ceny a dostupnosti

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové kožené šnurovacie topánky s výrezmi na platforme - 40 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?