Thule Paramount Backpack 27 l Green

Thule Paramount Backpack 27 l Green

Thule Paramount Backpack 27 l Green

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Paramount Backpack 27 l Green - popis produktu

V modernom batohu Thule Paramount nájdete miesto na všetko potrebné pre hektický život v meste. Či už hľadáte batoh do školy, do práce alebo potrebuje mať zbalené na celý deň, na batoh Thule Paramount sa môžete spoľahnúť. Množstvo užitočných vreciek a priehradiek umožní mať všetko perfektne zorganizované a vždy presne vedieť, kde sa aká maličkosť nachádza. Uzatváranie vrchnou klopou je nielen dizajnovo neopozerané, ale tiež v prípade potreby umožňuje elegantne navýšiť objem batoha. Kvalitný odolný materiál s vodeodolnou povrchovou úpravou zaistí pripravenosť do každého počasia a čalúnený chrbtový panel s ramennými popruhmi umožní pohodlné nosenie. čalúnené vrecko na notebook do veľkosti 16” uzatváranie klopou a zipsami zadný prístup do hlavnej komory objemné predné vrecko vnútorné vrecko zo sieťoviny vnútorný organizér na dokumenty, notebook, tablet a ďalšie mäkko čalúnené vrecko napr. na okuliare externé bočné vrecko s rýchlym prístupom vrecko na ramennom popruhu pútko na kľúče čalúnené ramenné popruhy hrudný popruh s prackou bočné otvorené vrecko, vhodné napr. na fľašu s vodou kvalitné zipsy YKK vodeodolná povrchová úprava bez PFC popruh na pripevnenie k troleji kufra na pohodlnejšie cestovanie čalúnený a priedušný chrbtový panel na komfortné nosenie certifikácia bluesign® externé pútko na pripevnenie blikačky či svetla reflexné prvky

Produkt Thule Paramount Backpack 27 l Green patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Thule Paramount Backpack 27 l Green patrí do skupiny produktov Batohy na notebooky, patrí značke Thule, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Thule Paramount Backpack 27 l Green - parametre produktu

Thule Paramount Backpack 27 l Green - história ceny a dostupnosti

Thule Paramount Backpack 27 l Green - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Paramount Backpack 27 l Green - ako nakúpiť najvýhodnejšie?