Thule Construct 24 l Black

Thule Construct 24 l Black

Thule Construct 24 l Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Construct 24 l Black - popis produktu

Funkčný batoh Thule Construct 24 l s ležérnym vzhľadom a modernou dušou je priamo stvorený pre prehľadnú organizáciu vecí presne podľa vašich predstáv. Pohodlne sa nosí a ľahko a bezpečne v ňom prepravíte nielen svoj notebook a tablet v samostatných priehradkách, ale aj mobil, príslušenstvo, dokumenty či veci na odpočinok v parku alebo na jednodenný výlet. čalúnený chrbtový panel z priedušnej sieťoviny samostatný oddiel s mäkkým polstrovaným vreckom na notebook s uhlopriečkou 15,6' priehradka na tablet s uhlopriečkou až 10,5' ochrana telefónu alebo okuliarov v mäkko polstrovanom vrecku možnosť uloženia bundy do predného skrytého elastického vrecka organizér s vreckami na elektroniku, kľúče aj príslušenstvo bočné vrecká na fľašu, dáždnik a iné drobnosti popruh pre bezpečné nasunutie batohu na cestovnú batožinu s kolieskami pohodlné nosenie vďaka polstrovanej rukoväti kovové prvky a zipsy YKK vodeodolný materiál

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Thule Construct 24 l Black patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke Thule, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Thule Construct 24 l Black - parametre produktu

Thule Construct 24 l Black - história ceny a dostupnosti

Thule Construct 24 l Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Construct 24 l Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?