Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate - popis produktu

Thule Lithos 20 je jednokomorový mestský batoh, ktorý vám uľahčí cestovanie i každodenný pohyb po meste. Nadčasový a moderný strih doplnený praktickou výbavou v podobe vrecka na notebook a priehradky na tablet zaistí prehľadné uloženie vecí a ich jednoduché prenášanie. Batoh vám dodá potrebné pohodlie, priestor a štýl a bude vás každý deň sprevádzať nielen pri cestách do práce či školy, ale tiež vo voľnom čase. vyvýšené čalúnené vrecko na 15,6' notebook/16' MacBook špeciálna priehradka na 10,5' tablet organizér s prístupom spredu na uloženie pier, telefónu, kľúčov, USB kľúčov či zápisníka vnútorné sieťované vrecko na zips na slúchadlá, nabíjačku, powerbanku a iné drobnosti dve bočné vrecká na fľašu čalúnená chrbtová časť na pohodlné nosenie s integrovaným vreckom na zips čalúnené ramenné popruhy integrované pútka na dodatočné uchytenie ďalšej výbavy gumičky na fixáciu zrolovaných nadbytočně dlhých koncov ramenných popruhov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky Thule, vo farbe sivá, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Produkt Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate - parametre produktu

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate - história ceny a dostupnosti

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Lithos 20 l Pond Gray/Dark Slate - ako nakúpiť najvýhodnejšie?