Inn Side LED terasové svetlo

Inn Side LED terasové svetlo

Inn Side LED terasové svetlo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Inn Side LED terasové svetlo - popis produktu

Inn Side LED svetlo na terasu z tepelne ošetreného dreva Radiata Prenosné LED svetlo na terasu Inn Side je absolútnou ozdobou každého vonkajšieho priestoru - či už súkromnej terasy alebo záhrady reštaurácie. Rám je vyrobený z dreva Radiata, ktoré bolo tepelne ošetrené, aby sa zabránilo následnej deformácii. Opálovo biely difúzor je vyrobený z polyetylénu odolného proti UV žiareniu s povrchovou úpravou odolnou proti vandalizmu. Inn Side - záruka útulnej atmosféry. Dizajnérka Gemma Bernal vytvorila toto fantastické vonkajšie svetlo v roku 2015. Priemyselná dizajnérka začala svoju kariéru v 60. rokoch 20. storočia a v roku 1969 získala ocenenie ADI-FAD 'Delta de Oro'. Po spolupráci s priemyselným dizajnérom Ramónom Isernom a neskôr s Davidom Ramosom a Jordim Bassolsom pokračovala od roku 2004 vo svojej práci vo vlastnom štúdiu, čo viedlo k spolupráci so spoločnosťou B.Lux, pre ktorú navrhla aj terasové svietidlo Inn Side. Výrobca svietidiel B.Lux vyrába vo vlastných výrobných závodoch neďaleko Bilbaa moderné svietidlá, ktoré budú vďaka svojej nadčasovej kráse a kvalitnému spracovaniu dlho robiť radosť.

Produkt Inn Side LED terasové svetlo je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke B.lux, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke B.lux, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Inn Side LED terasové svetlo patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke B.lux, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Inn Side LED terasové svetlo - parametre produktu

Inn Side LED terasové svetlo - história ceny a dostupnosti

Inn Side LED terasové svetlo - ďalšie zaujímavé produkty

Inn Side LED terasové svetlo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?