TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap - popis produktu

Umelecká stojaca lampa Bauhaus podľa pôvodného návrhu Stojaca lampa zaujme svojím elegantným dizajnom a premyslenými detailmi. Je to overená replika diela, ktoré v roku 1923 vytvoril maďarský umelec Gyula Pap vo Weimarskom Bauhause. Tienidlo je vyrobené z leptaného matného skla a nesie sa na stojane z poniklovanej mosadze. Základňa sa skladá zo zaoblenej dosky z čierno lakovaného železa. Celková hmotnosť svietidla je 12,5 kg a zaručuje maximálnu stabilitu. V čase vzniku pôvodného modelu boli žiarovky so zrkadlovou kupolou novinkou, ktorú Bauhaus umelec Gyula Pap takisto začlenil do svojej stojacej lampy. Pre nefalšovanú pravosť sa odporúča použiť ako zdroj svetla rovnaký typ žiarovky. Autentickosť svietidla sa potvrdzuje nepretržitým číslovaním, ktoré sa nachádza na základni, a pečiatkou výrobcu s upozornením na líniu Bauhaus. Vývoj a reprodukcia klasických svetiel Bauhaus patria k ťažiskovým prvkom výrobcu svietidiel. Pritom sa vždy postupuje starostlivo a do detailu presne. Počiatočný bod označuje známa stolná lampa Wagenfeld, ona bola prvá, ktorú uviedol v roku 1979 výrobca na trh. Okrem toho výrobca znovu vydal svietidlá a doplnky iných umelcov spojených s Bauhausom, ako je napríklad Marianne Brandtová. Spoločnosť má v programe ešte k tomu návrhy umelcov, ako je Walter Schnepel, ako aj diela, ktoré sa týkajú francúzskeho štýlu Art Déco a holandskej skupiny De Stijl, ktorá bola založená v roku 1917.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojacie lampy, patrí značke TECNOLUMEN, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka TECNOLUMEN, v ponuke predajcu Svetla.sk.

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap - parametre produktu

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap - história ceny a dostupnosti

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap - ďalšie zaujímavé produkty

TECNOLUMEN Pap, Bauhaus, stojaca lampa Gyula Pap - ako nakúpiť najvýhodnejšie?