Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená - popis produktu

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000. Tento produkt je vyrobený z hladkej tkaniny s polyesterovou výplňou. Ochranu pred mrholením a dažďom zabezpečuje membrána NeoDry s parametrami nepremokavosti a priedušnosti 5000/3000 a hydrofóbne vlastnosti vonkajšieho materiálu, ktoré spomaľujú absorpciu vlhkosti. Dodatočnú ochranu pred premočením zaručujú vodoodolné kritické švy, preto bunda poslúži aj v prechodnom období. Strih sa prispôsobí postave pomocou šnúrok so stopkami v spodnej časti. Integrovaná nastaviteľná kapucňa a štyri vonkajšie vrecká zapínané na zips. Vnútorné vrecká slúžia na bezpečné uloženie mobilu a lyžiarskych okuliarov. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Lyžiarska bunda s membránou - VLASTNOSTI: polyesterová, prešívaná podšívka, polyesterový výplň vo vnútri bundy zaručuje optimálny tepelný komfort, integrovaná kapucňa s nastavením hĺbky, 4 zapínané vonkajšie vrecká: 2 bočné vrecká + 1 náprsné vrecko + 1 vrecko na skipass na ľavom rukáve, vnútorné vrecko zapínané na suchý zips, vnútorné vrecko zo sieťoviny určené na lyžiarske okuliare, manžety s reguláciou na suchý zips, vnútorný, nastaviteľný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, jednocestný hlavný zips je prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, vnútorné nastavenie spodnej časti umožňuje individuálne prispôsobenie, membrána NeoDry 5 000 / 3 000, podlepené kritické švy zaručujú optimálnu ochranu pred prechodným dažďom a snehom.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5000 Vodoodolnosť: 5000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Produkt Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je zelená, zelený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je zelená, zelený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Pánske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbazelená, zelený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená - história ceny a dostupnosti

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska lyžiarska bunda s membránou 5000 - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?