Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená - popis produktu

Mestská energia: každodenná bunda pre aktívne osoby Pánska prechodná bunda s kapucňou je ideálna ako súčasť bežného každodenného outfitu a vďaka použitým funkciám a technológiám sa dá nosiť aj počas športových aktivít. Poskytuje tepelný komfort počas teplejších dní. Produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Pánska prechodná bunda s membránou NeoDry 5000 Pánska prechodná bunda 4F je vybavená membránou NeoDry 5000/3000, čo znamená, že je odolná voči menším zrážkam a zároveň zabezpečuje optimálny odvod vlhkosti počas každodenných aktivít. Podpora v mestskom priestore: hydrofóbny povlak a podlepené kritické švy Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. V oblastiach obzvlášť vystavených zrážkam (kapucňa a ramená) sú podlepené kritické švy, ktoré podporujú ochranu proti prenikaniu vlhkosti do vnútra bundy. Praktické riešenia pre každodenný život Pánska prechodná bunda je vybavená integrovanou kapucňou bez možnosti nastavenia. Krk chráni vysoký golier, ktorý ešte viac chráni pred chladom a vetrom. Manžety s elastickým lemom. Na bokoch sú dvojité vrecká. 2 otvorené vrecká + 2 cargo vrecká so zapínaním na patentné gombíky. Vnútorné vrecko so zapínaním na suchý zips uchová v bezpečí cennosti, ako je napríklad mobilný telefón. Pánska bunda na každodenné použitie sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou a vonkajšou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Spodný okraj je možné upraviť pomocou tunelovej šnúrky so stopkami. Pánska prechodná bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky polyesterová, hladká podšívka hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti podlepené kritické švy na kapucni a ramenách integrovaná kapucňa bez regulácie vysoký golier manžety s elastickým lemom dvojité bočné vrecká (2 otvorené + 2 cargo vrecká so zapínaním na patentky) vnútorné vrecko na suchý zips hlavný jednocestný zips je prekrytý vonkajšou a vnútornou vetroodolnou légou regulácia obvodu spodnej časti pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí membrána NeoDry 5000/3000 zaručuje ochranu pred prechodným dažďom alebo snehom PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5 000 Vodoodolnosť: 5000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Produkt Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je zelená, zelený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Určeniemale
KategóriaBundy, Zelenina, Pánske bundy
Značka4F
Farbazelená, zelený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená - história ceny a dostupnosti

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska prechodná bunda s membránou 5000 - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?