Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová #8786460

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová #8786460

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová #8786460

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová - popis produktu

Mestská energia: každodenná bunda pre aktívne osoby Pánska prechodná bunda s kapucňou je technologicky prispôsobená na športové, stredne náročné aktivity a každodenné použitie. Produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Štandardná dĺžka siaha až po boky. Pánska prechodná bunda s vodoodolnou membránou NeoDry 5000 Pánska prechodná bunda 4F je vybavená membránou NeoDry 5000/3000, čo znamená, že je odolná voči menším zrážkam a zároveň zabezpečuje optimálny odvod vlhkosti počas každodenných aktivít. Podpora v mestskom priestore: hydrofóbny povlak a podlepené kritické švy chránia pred vlhkosťou Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. V oblastiach obzvlášť vystavených zrážkam (kapucňa a ramená) sú podlepené kritické švy, ktoré podporujú ochranu proti prenikaniu vlhkosti do vnútra bundy. Praktické riešenia pre každodenný život Pánska prechodná bunda je vybavená integrovanou kapucňou s možnosťou nastavenia objemu. Krk je zakrytý nízkym stojačikom. Rukávy sú zakončené nastaviteľnými manžetami na suchý zips. Na bokoch sú 2 vrecká so zapínaním na zips. Okrem toho sa na hrudi nachádza 1 vrecko zapínané na zips. Pánska bunda na každodenné používanie sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Spodný okraj je možné upraviť pomocou tunelovej šnúrky so stopkami. Pánska prechodná bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky polyesterová, hladká podšívka hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti podlepené kritické švy na kapucni a ramenách integrovaná kapucňa s reguláciou objemu stojačik manžety s reguláciou na suchý zips 2 bočné vrecká zapínané na zips náprsné vrecko zapínané na zips jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou regulácia obvodu spodnej časti pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí membrána NeoDry 5000/3000 zaručuje ochranu pred prechodným dažďom   PARAMETRE: Membrána: Neodry 5000 Vodoodolnosť: 5000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Produkt Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová #8786460 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je hnedá, hnedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová - parametre produktu

Farbahnedá
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy
Značka4F
Farbahnedá, hnedý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová - história ceny a dostupnosti

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska prechodná bunda s membránou 5 000 - béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?