Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná #9134295

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná #9134295

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná #9134295

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná - popis produktu

Dievčenská tréningová taška je praktickým doplnkom, ktorý doplní každý športový outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je ideálny na uloženie náhradného oblečenia a všetkých vecí, ktoré sú potrebné na tréning aj po ňom, ako sú proteínové tyčinky alebo fľaša s vodou. Početné vrecká s rôznym objemom umožňujú pohodlne usporiadať obsah tašky. Dodatočné vrecko alebo vak na topánky umožňuje praktické oddelenie topánok na prezúvanie alebo mokrého oblečenia od zvyšku batožiny. Nastaviteľný ramenný popruh alebo ucho na prenášanie s chráničom zaisťujú pohodlie počas prepravy. Dievčenská taška cez rameno A4 je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Športová taška cez rameno má nastaviteľný, odnímateľný popruh s dodatočným ramenným chráničom a široké držadlo na nosenie v ruke alebo na ramene. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Vpredu 2 vrecká so zapínaním na zips. Na bokoch 2 vrecká: 1 otvorené zo sieťoviny a 1 zapínané vrecko určené na topánky. Dodatočné zapínané vrecko určené na drobné predmety. Mäkké, laminované dno. Tréningová taška 16 L - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 40 x 20 cm (šírka x výška) objem: cca. 16 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí odopínateľný nastaviteľný pás s ramenným chráničom dvojité ucho na nosenie v ruke alebo na ramene hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips dve vrecká so zapínaním na zips na prednej strane 2 bočné vrecká: 1 otvorené + 1 zapínané na zips na obuv vnútorné zapínané vrecko na drobné predmety mäkké, laminované dno

Tento produkt nájdete v skupine Športová obuv od značky 4F JUNIOR, vo farebnej verzii Multifarebná, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Produkt Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná #9134295 patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farbe Multifarebná, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dievčenské tašky, patrí značke 4F JUNIOR, vo farbe Multifarebná, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná - parametre produktu

Farbamultifarebná
Určeniefemale
KategóriaTašky, Športová obuv, Športové tašky, Dievčenské tašky
Značka4F JUNIOR
FarbaMultifarebná
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná - história ceny a dostupnosti

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná - ďalšie zaujímavé produkty

Športová taška (16 L) s vreckom na obuv - viacfarebná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?