Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna - popis produktu

Tréningová taška s vreckom na obuv je praktický doplnok, ktorý doplní každý športový outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je ideálny na uloženie náhradného oblečenia a všetkých vecí, ktoré sú potrebné na tréning aj po ňom, ako sú proteínové tyčinky alebo fľaša s vodou. Početné vrecká s rôznym objemom umožňujú pohodlne usporiadať obsah tašky. Dodatočné vrecko na topánky umožňuje praktické oddelenie topánok na prezúvanie alebo mokrého oblečenia od zvyšku batožiny. Nastaviteľný ramenný popruh alebo ucho na prenášanie s chráničom zaisťujú pohodlie počas prepravy. Športová tréningová taška je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Taška do posilňovne má nastaviteľný odopínateľný popruh s dodatočným ramenným chráničom a dvojitým uchom na prenášanie v ruke so zapínaním na suchý zips. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Na bokoch 2 vrecká: 1 otvorené so sieťovinou a 1 ventilované vrecko na topánky so zapínaním na zips. Vo vnútri sú tri ďalšie vrecká: 2 otvorené a 1 so zapínaním na zips. Jemne polstrované laminované dno. Reflexné prvky. Tréningová taška 42 L - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 60 x 26 cm (šírka x výška) objem: cca. 42 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí odopínateľnýý nastaviteľný pás s ramenným chráničom ucho so suchým zipsom na nosenie v ruke hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips 2 bočné vrecká: 1 otvorené + 1 zapínané na zips na obuv 3 vnútorné vrecká: 2 otvorené + 1 zapínanie na zips polstrované laminované dno reflexné prvky hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové tašky, patrí pod značku 4F, vo farbe černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaTašky, Športová obuv, Športové tašky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna - história ceny a dostupnosti

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Športová taška (42 L) s vreckom na obuv - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?