Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá - popis produktu

Tréningová taška s vreckom na obuv je praktický doplnok, ktorý doplní každý športový outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Je ideálny na uloženie náhradného oblečenia a všetkých vecí, ktoré sú potrebné na tréning aj po ňom, ako sú proteínové tyčinky alebo fľaša s vodou. Početné vrecká s rôznym objemom umožňujú pohodlne usporiadať obsah tašky. Dodatočné vrecko na topánky umožňuje praktické oddelenie topánok na prezúvanie alebo mokrého oblečenia od zvyšku batožiny. Nastaviteľný ramenný popruh alebo ucho na prenášanie s chráničom zaisťujú pohodlie počas prepravy. Športová tréningová taška je vyrobená zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Taška do posilňovne má nastaviteľný integrovaný popruh s dodatočným ramenným chráničom a dvojitú širokú rukoväť na nosenie v ruke alebo na ramene. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Predné vrecko so zapínaním na zips. Na bokoch sú 2 vrecká na zips vrátane jedného ventilovaného vrecka na obuv. Dodatočné vrecko na drobné predmety so zapínaním na zips. Polstrované dno. Tréningová taška 28 L - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 50 x 26 cm (šírka x výška) objem: cca. 28 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí integrovaný nastaviteľný pás s ramenným chráničom dvojité ucho na nosenie v ruke alebo na ramene hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips predné vrecko so zapínaním na zips na bokoch sú 2 vrecká so zapínaním na zips vrátane jedného ventilovaného vrecka na obuv vnútorné vrecko na drobné predmety so zapínaním na zips polstrované dno hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Tento produkt nájdete v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený unisex.

Produkt Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku 4F, vo farbe šedá, šedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá - parametre produktu

Farbašedá
Určenieunisex
KategóriaTašky, Športová obuv, Športové tašky
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá - história ceny a dostupnosti

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Športová taška (28 L) s vreckom na obuv - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?