Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 5 kg.
Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie.Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g.
Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana:
Použitie poťahovacej hmoty Montana:
Modelovacia hmota základná: do kotlíka šľahacieho stroja si nadávkujeme Montanu, vodu a zmäknutý 100% tuk. Suroviny miešame
Energetická hodnota | 1608 kJ |
Tuky | 0.4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.0 g |
Sacharidy | 79.5 g |
- z toho cukry | 73.5 g |
Bielkoviny | 14.7 g |
Soľ | 0.3 g |
Netto hmotnosť | 5000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Mlieko, Vlčí bôb (lupina), Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia, Arašidy, Sójové zrná, Orechy, Sezamové semená |
Farba | Bílá |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobce deklaruje | Bez geneticky modifikovaných surovin (GMO free) |
Distribuce | SK |
Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 5 kg. Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie.Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. | Vlastnosti poťahovacej hmoty
Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie.Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana: | | kompletná zmes pre veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu, | odpadá zdĺhavá
Čierna sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg. Sypkú zmes na mliečny marcipán treba prepracovať s ďalšími surovinami. Na 1 kg treba pridať 150 - 160 ml vody, 50 g 100% zmäknutého tuku. Po prepracovaní je treba hmotu nechať odležať 3 hodiny. Potom
Sypká zmes na výrobu klasických placiek s čokoládovou polevou, známe ako marokánky alebo aj florentínky. Sladená jadrová viaczrnná zmes s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. | Množstvo: 5 kg | Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50
Stužovač Karina Pistácie 1 kg Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ako aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Stužovač šľahačky s višňovou príchuťou. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných a živočíšnych šľahačiek, masla či margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo
Stužovač šľahačky Karina Ananás Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, masla aj margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Stužovač Karina Jahoda na stuženie masla, margarínu a šľahačiek. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek, tak aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek,
Zmes Karina KAKAO MIX s 21% kakaa na výrobu kakaovej náplne. Univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ale aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate
Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek tak masla, margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj
Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg Hotová zmes na tmavý korpus. | Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené
Sada pastelových farebných hmôt na poťahovanie a modelovanie obsahuje 5 rôznych pastelových odtieňov - modrá, žltá, vínová, ružová, zelená. Vďaka svojej povrchovej úprave je ideálnym pomocníkom na prekrytie tort, zákuskov ale rovnako aj pri výrobe figúrok, jedlých
Špeciálna zmes sušených bielkov s cukrom krupicou a s kyselinou citrónovou. Sypká zmes Eibumin na výrobu snehového pečiva, indiánky, náplní do trubičiek alebo krémrolí, laskoniek. Dodávaná hmotnosť 200g.Výrobný postup: | Indiánky: 100g eibuminu + 500g pitnej vody - zmiešať,
Sada modrých farebných hmôt na poťahovanie a modelovanie obsahuje 5 rôznych farebných intenzít modrej farby. Vďaka svojej povrchovej úprave je ideálnym pomocníkom na prekrytie tort, zákuskov ale rovnako aj pri výrobe figúrok, jedlých dekorácií, okvetných listov, kvetín,
Zmes na jadrové trubičky. Pod obchodným názvom Aranka roll sa skrýva vychytaná zmes na výrobu jadrovej trubičiek alebo je tiež poznáte pod názvom grilážové. Vďaka jednoduchej receptúre je odstránená komplikovaná príprava jadrové hmoty a dochádza Timna k významnej úspore
Špeciálna zmes sušených vaječných bielkov s krupicovým cukrom a kyselinou citrónovou. Zmes na prípravu snehových sušienok, indiánskych sušienok, náplne do creme fraiche, lasagní. Dodávaná hmotnosť 5000 g | Výrobný postup: | Indiánky: 100 g eibumínu + 500 g pitnej vody - zmiešame,
Sada farebných hmôt na poťahovanie a modelovanie obsahuje 5 rôznych vianočných farebných prevedení. Vďaka svojej povrchovej úprave je ideálnym pomocníkom na prekrytie tort, zákuskov ale rovnako aj pri výrobe figúrok, jedlých dekorácií, okvetných listov, kvetín, dotvorenia cake
Modelovacia a poťahovacia cukrárska hmota určená na poťahovanie tort a modelovanie ozdôb. AKCIA - ZVÝHODNENIE CENY ZA GASTRO BALENIE - časovo obmedzené.Modelovacia hmota pasta dama TOP, určená na modelovanie a poťahovanie korpusov. Balenie á 5 kg vedro. Prípravok podľa upozornenia
Holandský marcipán určený na modelovanie, poťahovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov za studena. Mandle v pomere
Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe - gastrobalení. Balenie obsahuje 5 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. | Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela
Modelovacia a poťahovacia cukrárska hmota určená na poťahovanie tort a modelovanie ozdôb, vhodná aj do vyšších teplôt. Modelovaci a poťahovacia hmota vhodná aj do vyšších teplôt, vhodná na svadobné torty v letnej sezóne.Pružná, vhodná aj na modelovanie kvetov a
Sandra Perníková je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Prázdny papier na jednoduché a rýchle zdobenie tort. Ide o bezlepkový výrobok. Na jeho výrobu sa používajú vysokokvalitné suroviny a potravinárske farby. Tlač sa vykonáva v špeciálnej tlačiarni na
Sada ružových farebných hmôt na poťahovanie a modelovanie obsahuje 5 rôznych farebných intenzít ružovej farby. Vďaka svojej povrchovej úprave je ideálnym pomocníkom na prekrytie tort, zákuskov ale rovnako aj pri výrobe figúrok, jedlých dekorácií, okvetných listov, kvetín,
Tmavá zmes na korpus - Brilant 1 kg Horúca zmes na tmavý korpus. | Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené vajcia, kakao, kypriace látky (E450, E500), aróma. | Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energia: 1601 kJ (383 kcal) Tuky: 5,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g