Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Tmavá zmes na korpus - Brilant 1 kg
Horúca zmes na tmavý korpus.
Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené vajcia, kakao, kypriace látky (E450, E500), aróma.
Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energia: 1601 kJ (383 kcal) Tuky: 5,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g Sacharidy: 71,9 g z toho cukry: 45,3 g Vláknina: 3,7 g Bielkoviny: 10,7 g Soľ: 1,1 g
Energetická hodnota | 1601 kJ |
Tuky | 5.3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1.8 g |
Sacharidy | 71.9 g |
- z toho cukry | 45.3 g |
Bielkoviny | 10.7 g |
Vlákniny | 3.7 g |
Soľ | 1.1 g |
Netto hmotnosť | 1000 g |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia |
Farba | Hnědá |
Distribuce | SK |
Kategória | Cukor |
Tmavá zmes na korpus - Brilant 1 kg Horúca zmes na tmavý korpus. | Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené vajcia, kakao, kypriace látky (E450, E500), aróma. | Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energia: 1601 kJ (383 kcal) Tuky: 5,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g
Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg Hotová zmes na tmavý korpus. | Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené
Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe. Balenie obsahuje 1 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. | Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela Waldorf Astoria, kde
Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe - gastrobalení. Balenie obsahuje 5 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. | Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela
Sandra Medovník je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Jedná sa o kompletnú zmes určenú pre výrobu špeciálnych medových korpusov pre cukrárske výrobky s medom. Medové rezy a torty
Stužovač Karina Pistácie 1 kg Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ako aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Kompletná zmes na veľmi jednoduchú prípravu za studena vypálenej hmoty. České vence, kolieska, francúzske craqueliny, profiteroles alebo eclair, to všetko si môžete vytvoriť s hotovou zmesou Paloma. Kompletná zmes na prípravu cesta - t. j. banánkov, vencov, vetrníkov, eklerov,
Sandra špenát Kompletná zmes na výrobu špeciálnych liatych hmôt so špenátom (mechový koláč). Možno ju použiť na výrobu rôznych druhov korpusov, valcovaných plátov a košíčkov. | Zloženie : cukor, pšeničná múka, sušené mlieko, cícerová múka, kypriace látky (E450, E500),
Základná zmes na výrobu brownies - do tejto zmesi pridáte vodu, vajcia a olej. Pre milovníkov orechov môžete pridať aj vlašské orechy alebo termostabilné špalíčky. Hmotnosť 1 kg. | Zloženie: pšeničná múka, cukor, kakao, kypriace látky E450, E500, aróma. | Skladujte na suchom a
Stužovač šľahačky s višňovou príchuťou. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných a živočíšnych šľahačiek, masla či margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo
Toto je základná zmes na likérové špičky žltej farby. Mix Gloria Gaštan na výrobu jemného hnedého piškótového cesta s 3,5 % gaštanovej múky. Mixy na sladký program oceníte pri príprave rôznych druhov sladkého pečiva. Môžete si vybrať zo širokej ponuky ochutených zmesí na
Stužovač šľahačky Karina Ananás Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, masla aj margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 5 kg. Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie.Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. | Vlastnosti poťahovacej hmoty
Zmes Karina KAKAO MIX s 21% kakaa na výrobu kakaovej náplne. Univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ale aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate
Pikantná zmes na prípravu klasických placiek s čokoládovou polevou známych ako moroccane alebo tiež florentínky. Na výrobu ľahkých ovocných koláčov ponúkame koncentrát aromatickej pasty - čučoriedky. Pasta sa používa do krémov, zmrzliny, šľahačky a v kombinácii s
Špeciálna zmes vhodná na prípravu okrúhlych piškótových koláčov alebo rolády, ktoré sú základom na výrobu topov, indiánskych, maslových rolád atď. Sandra BUFFY Komplet je špeciálna hmota vhodná na výrobu okrúhlych piškótových koláčov, takzvaných pufov alebo rolád,
Stužovač Karina Jahoda na stuženie masla, margarínu a šľahačiek. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek, tak aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek,
Sandra Perníková je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Prázdny papier na jednoduché a rýchle zdobenie tort. Ide o bezlepkový výrobok. Na jeho výrobu sa používajú vysokokvalitné suroviny a potravinárske farby. Tlač sa vykonáva v špeciálnej tlačiarni na
Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek tak masla, margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj
Zmes na jadrové trubičky. Pod obchodným názvom Aranka roll sa skrýva vychytaná zmes na výrobu jadrovej trubičiek alebo je tiež poznáte pod názvom grilážové. Vďaka jednoduchej receptúre je odstránená komplikovaná príprava jadrové hmoty a dochádza Timna k významnej úspore
Špeciálna zmes sušených vaječných bielkov s krupicovým cukrom a kyselinou citrónovou. Zmes na prípravu snehových sušienok, indiánskych sušienok, náplne do creme fraiche, lasagní. Dodávaná hmotnosť 5000 g | Výrobný postup: | Indiánky: 100 g eibumínu + 500 g pitnej vody - zmiešame,
Sypká zmes na výrobu klasických placiek s čokoládovou polevou, známe ako marokánky alebo aj florentínky. Sladená jadrová viaczrnná zmes s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. | Množstvo: 5 kg | Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50