SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok - popis produktu

Navrhnuté pre aktivity s vysokými nárazmi, Superfeet ORANGE výborne tlmia nárazy. Hlboké, úzke pätové lôžko Podporuje chodidlo pri činnostiach s veľkými nárazmi a pri dlhších vzdialenostiach. Odolná konštrukcia Vložky Superfeet udržujú svoj tvar a poskytujú spoľahlivú podporu a pohodlie až 12 mesiacov alebo 800 kilometrov Vysoko odolná penová predná časť Tlmí nárazy pri náročných aktivitách, ako sú napríklad chôdza, beh alebo aktivity na tvrdých povrchoch. Vysoko odolná penová vrstva Pena s uzavretými bunkami podporuje a tlmí chodidlo s dlhotrvajúcim pohodlím. Organická ochrana proti zápachu Všetky prírodné nátery odstraňujú baktérie spôsobujúce zápach. Superfeet tvar Klasický Superfeet tvar vložky stabilizuje, podporuje a rovnomerne rozkladá váhu na chodidlo čím redukuje nárazy pôsobiace na chodidlo, členky a kolená. Stabilizačné lôžko Pôsobí ako základňa vložky, ktorá podporuje zadnú časť chodidla a poskytuje stabilitu penovej vrstve. Veľkosť EU: 50-52 Pohlavie: Muži;Ženy Farba: Oranžová Typ aktivity: Beh

Produkt SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok patrí do skupiny produktov Vložky do topánok, patrí značke SuperFeet, je vyrobený vo veľkosti 50/52, farebné prevedenie je Orange, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je navrhnutý unisex.

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok - parametre produktu

FarbaOrange
VeľkosťOrange
Určenieunisex
KategóriaVložky, Vložky do topánok
ZnačkaSuperFeet
Veľkosť50/52
FarbaOrange
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok - história ceny a dostupnosti

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok - ďalšie zaujímavé produkty

SuperFeet Orange 50-52 Vložky do topánok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?