SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 48,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok - popis produktu

Navrhnuté pre aktivity s vysokými nárazmi, Superfeet ORANGE výborne tlmia nárazy.   Hlboké, úzke pätové lôžkoPodporuje chodidlo pri činnostiach s veľkými nárazmi a pri dlhších vzdialenostiach.   Odolná konštrukciaVložky Superfeet udržujú svoj tvar a poskytujú spoľahlivú podporu a pohodlie až 12 mesiacov alebo 800 kilometrov.   Vysoko odolná penová predná časťTlmí nárazy pri náročných aktivitách, ako sú napríklad chôdza, beh alebo aktivity na tvrdých povrchoch.   Vysoko odolná penová vrstvaPena s uzavretými bunkami podporuje a tlmí chodidlo s dlhotrvajúcim pohodlím.   Organická ochrana proti zápachuVšetky prírodné nátery odstraňujú baktérie spôsobujúce zápach.   Superfeet tvarKlasický Superfeet tvar vložky stabilizuje, podporuje a rovnomerne rozkladá váhu na chodidlo čím redukuje nárazy pôsobiace na chodidlo, členky a kolená.   Stabilizačné lôžkoPôsobí ako základňa vložky, ktorá podporuje zadnú časť chodidla a poskytuje stabilitu penovej vrstve. Pohlavie: Ženy;Muži Veľkosť EU: 42-44 Farba: Oranžová Typ aktivity: Beh Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo

Produkt SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok patrí do skupiny produktov Vložky do topánok, patrí značke SuperFeet, je vyrobený vo veľkosti 42/44, farebné prevedenie je Orange, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je navrhnutý unisex.

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok - parametre produktu

FarbaOrange
VeľkosťOrange
Určenieunisex
KategóriaVložky, Vložky do topánok
ZnačkaSuperFeet
Veľkosť42/44
FarbaOrange
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok - história ceny a dostupnosti

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok - ďalšie zaujímavé produkty

SuperFeet Orange 42-44 Vložky do topánok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?