SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok - popis produktu

HotPINK vložky sú navrhnuté pre dámske chodidlo, ktoré stabilizujú a vďaka duálnym termálnym vrstvám poskytujú dostatočné teplo. Odolná konštrukcia Vložky Superfeet udržujú svoj tvar a poskytujú spoľahlivú podporu a pohodlie až 12 mesiacov alebo 800 kilometrov. Vysoko odolná penová vrstva Pena s uzavretými bunkami podporuje a tlmí chodidlo, vďaka čomu sa vám bude lepšie behať alebo chodiť. Hlboké pätové lôžko Hlboké a úzke pätové lôžko pomáha absorbovať nárazy pôsobiace na chodidlo. Superfeet tvar Navrhnuté s tenším strihom v oblasti päty sú vložky lepšie prispôsobené dámskemu chodidlu a tvarovaný strih tlmí nárazy pôsobiace na chodidlo, členky a kolená. Prispôsobivá regulácia teploty Vrchná vrstva Outlast® Adaptive Comfort® absorbuje, ukladá a uvoľňuje teplo. Tepelná vrstva Tepelná vrstva zachytáva teplo a zároveň chráni pred chladom. Fólia v prednej časti Ľahká, ale odolná izolačná fólia v prednej časti chodidla odráža chlad. Organická ochrana proti zápachu Všetky prírodné nátery odstraňujú baktérie spôsobujúce zápach. Stabilizačné lôžko Pôsobí ako základňa vložky, ktorá podporuje chodidlo a poskytuje stabilitu penovej vrstve. Veľkosť EU: 34-36 Pohlavie: Ženy Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo Typ aktivity: Beh Farba: Ružová

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vložky do topánok, patrí značke SuperFeet, je vyrobený vo veľkosti 34/36, farebné prevedenie je Pink, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je navrhnutý female.

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok - parametre produktu

FarbaPink
VeľkosťPink
Určeniefemale
KategóriaVložky, Vložky do topánok
ZnačkaSuperFeet
Veľkosť34/36
FarbaPink
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok - história ceny a dostupnosti

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok - ďalšie zaujímavé produkty

SuperFeet hotPINK 34-36 Vložky do topánok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?